Logo Texel Samen Beter

Aanmelden

Er verandert veel in de zorg. Dat maakt onzeker. Wat gaat er allemaal verdwijnen? En wat betekent dit voor de zorg op Texel? Word lid van zorgvereniging Texel Samen Beter en beslis mee! Onze statuten vindt u hier.

Meepraten en meebeslissen in de zorg

Op dit moment wordt de zorg geregeld vanuit een driehoek, waarbij alleen de gemeente, verzekeraars en zorgaanbieders een rol spelen. Naar de mening van de gebruikers van de zorg, wordt niet gevraagd. Om een eerlijk, betaalbaar en goed zorgsysteem te realiseren waarop we zelf invloed hebben, moeten de zorgbelangen van alle inwoners van Texel worden gebundeld. Door lid te worden van Texel Samen Beter, verandert de zorgdriehoek in een zorgvierhoek en kunnen we op Texel het verschil maken.

Aanmelden als lid van Texel Samen Beter

Als lid van Texel Samen Beter, kunt u ook de Texel Samen Beter polis afsluiten. Dit is de enige polis in Nederland waarin gebruikers, verzekeraars en zorgaanbieders samen kijken hoe het slimmer en beter kan.

Als u zich met onderstaand formulier heeft aangemeld, krijgt u een bevestigingsmail op het door u opgegeven emailadres. Daarin staat hoe u uw lidmaatschapsbijdrage kunt voldoen.

  • Lidmaatschap kost € 25,- per persoon.
  • Wanneer u zich nu aanmeldt is dit lidmaatschap geldig tot eind 2019.
  • U kunt deze € 25,- terugkrijgen als u ook een aanvullende Texel Samen Beter-polis afsluit. U hoeft hiervoor niets te doen. Het bedrag van € 25,- wordt automatisch rond 1 april 2019 teruggestort op uw rekening (voorwaarde is wel dat u voor 1 februari 2019 uw lidmaatschap heeft voldaan.

Aanmeldformulier Texel Samen Beter

Een geldige naam is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Een e-mailadres is verplicht

Waarom lid worden?

  • Door belangen te bundelen, kunnen we op Texel het verschil maken.
  • Samen zorgen voor een eerlijk, betaalbaar en goed zorgsysteem.
  • Texel Samen Beter Polis: een meedenkpolis met collectieve korting!