Logo Texel Samen Beter

Even voorstelen: bestuurslid Milena Hilstra

Sinds kort maakt Milena Hilstra deel uit van het bestuur van Texel Samen Beter. Als enthousiast bestuurslid wil Milena graag een bijdrage leveren aan de innovatie van zorg en welzijn op Texel, vanuit het gedachtengoed van positieve gezondheid. Ze stelt zich graag aan u voor.

"Mijn naam is Milena Hilstra, 37 jaar, woonachtig in Oosterend, moeder van twee kinderen en partner van Peter van Sijp. Ik ben de oudste dochter van Mirjam Spijker en Henk Hilstra uit De Koog."

Family Academy Empowerment Trainingen

"Samen met mijn moeder Mirjam heb ik de Family Academy Empowerment Trainingen opgericht waarbinnen ik werkzaam ben als gezins- en relatietherapeut. Voor ons werk in de Family Academy hebben wij een model ontwikkeld voor de GGZ wat goed past binnen positieve gezondheid. Naast een sterke oriëntatie in het werk op preventieve zorg verzorgen wij ook nascholing voor professionals en trainingen voor gezinnen vanuit dit model. Een van mij grootste drijfveren is de veerkracht van mensen."

"In mijn vrije tijd kook en wandel ik graag, het liefst samen met mijn gezin. Daarnaast ben ik lid van het gewestbestuur van de PvdA en ben ik lid van de raad van toezicht van DnoDoen, een organisatie voor maatschappelijke opvang in Noord-Holland."

Texel Samen Beter

"Binnen het bestuur van Texel Samen Beter hoop ik een bijdrage te mogen leveren aan de innovatie van zorg en welzijn op Texel vanuit het gedachtengoed van positieve gezondheid."