Logo Texel Samen Beter

Scootmobiel Pechhulp beschikbaar op Texel

Bent u aangewezen op een scootmobiel voor uw mobiliteit? Ooit met pech stilgestaan? Er is nu scootmobiel pechhulp beschikbaar op Texel! Garage Dros doet dit namens de ANWB. Via Texel Samen Beter kunt u zich op deze pechhulp abonneren. Met uw abonnement bent u met uw scootmobiel 7 dagen per week en 24 uur per dag verzekerd van hulp bij pech onderweg.

Heeft u dus onverhoopt pech onderweg met uw scootmobiel, dan kunt u de ANWB Alarmcentrale bellen en zij zorgen dat een Wegenwacht u op uw strandingsplek komt helpen. Voor de hulpverlening op Texel werkt de ANWB Wegenwacht samen met Garage Dros in De Cocksdorp.

Pech niet direct op te lossen?

Is de pech niet direct op te lossen? Geen probleem, u wordt dan met uw scootmobiel vervoerd naar huis, een reparateur of andere gewenste locatie. Met de scootmobiel pechhulp heeft u ook recht op hulp wanneer u met een andere scootmobiel pech hebt.

Verzekering al voor € 42,50 per jaar

Via onze zorgcoöperatie Texel Samen Beter kunt u de Scootmobiel Pechhulp verzekering aanschaffen voor € 42,50 per jaar. U hoeft daarvoor niet per se lid te zijn van TSB.

Voor dit bedrag heeft u 3 keer per jaar recht op sleutelhulp. Drie keer pech per jaar is natuurlijk erg veel, daarom is het belangrijk dat uw scootmobiel goed onderhouden is en voldoet aan de wettelijke eisen. Lees ook de complete dienstverlening en de bijbehorende voorwaarden.

Interesse?

Praat er eens over met anderen met een scootmobiel. Heeft u interesse in een abonnement op de Scootmobiel Pechhulp, of wilt u meer weten? Stuur dan een korte mail met daarin ook uw telefoonnummer, naar j.de.veer@inter.nl.net. Joost is bestuurslid van Texel Samen Beter en coördineert dit aanbod.